Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в РУСЕ !!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• аве печка... бях да си регулирам предницата... че имаше мнение по въпроса... ходи къдет си иска по пътя

като съм несериозен.,.. запали тъз печка не само да возиш кварталните гЪзета, а вари и провери.... да не цитирам първите ти постове, че ша бъдеш организатор
    ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

• Първоначално публикувано от Cvetelin
      аве печка...
      Е тва ми хареса. Еми аз пак съм си организатор бе, неси ли личи. Та по темата ще проверя утре по някое време и може да измисля и нещо друго т.е. някое място.

Comment

• за друго място подходящо не се сещам...
        там е готино вътре
        масте са големи кръгли и има място много ... пък и са отдалечени една от друга

отвън паркинга позволява да си редим паметниците...
        според мен там е най добре... но ако имате предложения казвайте

Comment

• Ще мисля по въпроса...

Comment

• Тая неделя ще сме на кулата.Там ще се реши каде ще се ходи или ако никаде няма да се ходи ще решим там ли остават сбирките или се връщаме на Атила.

Дайте да се организираме направо тая неделя да не ходим на полигона да се саберем на ДЗС-то.Кажете си мнението.

Comment

• ми тря видим павката къде ша ходят да карат евентуално...
              ако отидат на просена пак ша идем с тях или на дзс-то
              ако на искат де

Comment

• Ами оки Павката да каже каде ще ходят.

Comment

• Първоначално публикувано от davidoff_306
                  Ами оки Павката да каже каде ще ходят.
                  той тука нищо няма ти кажа... щот не пише у форума... който мине през сервиза .. .да го пита и да каже

Comment

• Да бяхте го казали 40мин по рано тъкмо взех кораба от него

Comment

• Е аз ще го питам в ICQ няма проблем само да се появи.Може и да го намерите във чата на форума.

Comment

• Е сега последно къде ша се чакаме на кулата ли и колко часа

Comment

• Чек де ще се разберем.До неделя има много време.

Comment

• Е аз от рано...
                            П.П.То днеска скъсахме темата от писане, да ни извинят модераторите

Comment

• Направо.

Comment

• Ами за тая сбирка на 22 този месец на арбанаси желаещи има ли?? Аз така или иначе ще съм в Търново(поне за сега така се очертава).

Comment

Working...
                                X